keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kuin sieniä sateessa...



... mutta tällä kertaa pannulla. Tässä yksi mun lempparipastaresepteistäni.


Salvia-kanttarellipasta 4 hengelle



400 g spagettia

1 sipuli pieniksi kuutioiksi leikattuna

1 - 1,5 l kanttarelleja kuutioiksi leikattuna

4-5 dl kermaa

tuoretta salviaa

tryffeliöljyä

100 g parmesaanijuustoa

suolaa

pippuria

oliiviöljyä



Keitä pasta napakaksi. Kuullota sillä aikaa paistinpannussa öljyssä pieniksi silputut sipulit ja kanttarellit. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada joukkoon kerma ja anna hautua hetken aikaa. Lisää keitetty ja valutettu pasta kastikkeen sekaan ja lisää silputtua salviaa. Mausta pasta lopuksi lorauksella tryffeliöljyä. Raasta päälle parmesaanijuustoa ja tarjoile.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti