maanantai 21. huhtikuuta 2014

Edinburghin makuja

Lennettiin pääsiäiseksi Skotlantiin ja käytiin vähän tutustumassa Edinburghin ravintoloihin. Ravintolaa ja kuppilaa löytyi jos jonkinlaista. Tässä muutamia kuvia:

Nämä ovat Oink-ravintolasta, johon tuodaan joka aamu kokonainen grillattu sika.



Kaakaot puolestaan oli ihan sikahyviä, varsinkin tämä valkosuklainen kaakao vaahtokarkkien kera.


Mark Greenaway on Skoteissa julkkiskokki, joten pitihän sen bistro tsekata.


Hernekeitto by Mark Greenaway


Vaari halusi käydä golfin kotipaikassa, joten yhtenä päivänä me mentiin junalla St. Andrewsiin. Siellä me käytiin syömässä Balgove Larderissa, jonne oli kesäkaudeksi rakennettu Steak Barn kuljetuslaatikoista.

 Balgove Larderin idea on että kaikki ruoka tulee lähialueelta. Siellä oli myös tosi kiva herkkukauppa, jossa sai maistella fudgea ja erilaisia kastikkeita.

Ruoan tilaaminen kesti ikuisuuden, mutta kun annokset vihdoin tuli, oli hampurilaiset tosi hyviä.


Ja kun Briteissä ollaan, piti kerran ainakin syödä perinteiden fish&chips. 
Ranskalaisten päälle kuuluu roiskia etikkaa ja suolaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti