nää oli niin hyviä, etten ehtinyt ottaa kuvaa koko satsista. |
4 kananmunaa
2 dl sokeria
50 g sulatettua voita
2 tl vanlijasokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 rkl kaardemummaa
1,5 dl mustikoita
Kuorrutus
200 g tuorejuustoa
25 g voita
2 tl vaniljasokeria
1 dl tomusokeria
Päälle
mustikoita
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sekoita vaahtoon jäähtynyt voi ja kuivat aineet varovasti käännellen. Lisää mustikat.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun uunivuokaan (tai muffinssivuokaan). Paista 180 asteisessa uunissa kunnes kakku on kypsä eikä tikkuun tartu kokeillessa taikinaa. (n.35 min.) Anna pohjan jäähtyä ja leikkaa palasiksi.
Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään. Pursota jokaisen palan pinnalle pieni keko kuorrutetta. Koristele mustikoilla ja vie tarjolle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti